Aquavive WaterchaletsIn de loop van 2019 is het mogelijk om bij Recreatiepark Idskenhuizen te verblijven op een bijzonder verblijf op een unieke locatie.


Met in totaal 3 Aquavive's bieden we drijvende chalets aan die prachtig uitkijken over de Friese Weilanden. Deze chalets worden verkocht door het bedrijf 'Leisure Vastgoed Adviseurs'. Voor alle gespecificeerde informatie over deze chalets verwijzen we u naar de onderstaande PDF.
 
Bent u nieuwsgierig geworden? Op 13, 14, 20 en 21 april 2019 organiseren we een open dag voor geïnteresserden in de Aqua Vive Boats. 

 

aquaviveboats 2

Leven op het water geeft het ultieme gevoel van vrijheid. Ongestoord genieten van ruimte en rust op het water, de prachtige ongerepte natuur of de gezelligheid in de jachthavens. Dat is voor iedere watersportliefhebber het ultieme vakantiegevoel. Wekenlang aaneengesloten toeren op het water komt steeds minder voor. Een schip wordt steeds meer een ‘thuishaven’ vanwaar men allerlei (watersport)activiteiten onderneemt. Hierbij is steeds meer luxe en comfort gewenst. De vrijheid van verblijven op het water met alle luxe binnen handbereik. Vanuit dit idee is de AquaVive ontstaan.

De AquaVive is een schip met een CE -keuring, die veel luxe en comfort biedt. Een uniek nieuw concept voor duurzaam verblijven op en aan het water. De AquaVive biedt een riant leefoppervlak en is geschikt voor vier tot zes personen. Doordat de AquaVive gelijkvloers is, is deze voor iedereen toegankelijk. De AquaVive is energie neutraal en biedt een economische invulling voor de leegloop van jachthavens. Een uitkomst voor liefhebbers van watersport, (stads)natuur, ruimte en rust.
Aqua Vive IdskenhuizenAqua Vive Idskenhuizen