ONDERHOUD & REPARATIE


Binnen- en buitenboordmotoren  

Met meer dan 25 jaar ervaring heeft onze monteur inmiddels bijna alle motorproblemen en mankementen wel eens voorbij zien komen. Indien u een probleem heeft met uw motor kunt u een offerte aanvragen voor de werkzaamheden.

Neem voor een passende offerte hier contact met ons op.  


Winterstalling

Twee keer per jaar, in oktober en april, worden bij Recreatiepark Idskenhuizen de schepen zwaarder dan 1200 kg met een grote kraan uit en weer in het water getakeld. Dit jaar gaan de schepen op 25 oktober uit het water.

Schepen lichter dan 1200 kg takelen wij zelf met de heftruck. Hiervoor kunt u een afspraak maken en een datum aangeven.

Als u uw schip bij ons op de wal zou willen hebben kunt u dit aangeven op onderstaande formulieren. U kunt naast de winterstalling ook aangeven wat u aan werkzaamheden gedaan wilt hebben. Om dit zo inzichtelijk mogelijk te maken staat op pagina twee aangegeven wat bepaalde werkzaamheden inhouden.

winterstalling- en onderhoudsformulier 18.19.logowinterstalling- en onderhoudsformulier 18.19.logo winterstalling- en onderhoudsformulier DUITS 20182019winterstalling- en onderhoudsformulier DUITS 20182019

Winterpakket

Nieuw bij Recreatiepark Idskenhuizen: het zorgeloze winterpakket voor sloepen en open zeilboten. Hiermee heeft u de hele winter geen omkijken naar uw schip. Zodra u in het najaar besluit niet meer te varen belt u ons op, en wij regelen de volledige winterberging. U kunt dan ook laten weten wanneer u in het voorjaar weer wilt gaan varen. Wij zorgen er voor dat uw sloep of open zeilboot op de door u aangegeven datum vaarklaar ligt. 

In de tussentijd verrichten wij de werkzaamheden zoals stallen, schoonspuiten, inpakken in krimpfolie, poetsen van romp en dek, een volledige onderhoudsbeurt voor de motor inclusief standaard materiaal. Bij constatering van grotere reparaties zullen we altijd eerst contact met u opnemen.

Indien u gebruik wilt maken van het 'Winterpakket voor sloepen en open zeilboten' kunt u het bijbehorende formulier ondertekend naar ons retour sturen.

winterstalling- en onderhoudsformulier sloep20182019winterstalling- en onderhoudsformulier sloep20182019 winterstalling- en onderhoudsformulier ZEILBOOT20182019winterstalling- en onderhoudsformulier ZEILBOOT20182019

Krimpfolie

Bij Recreatiepark Idskenhuizen kunnen wij uw schip alleen buiten stallen, maar door uw boot in te laten pakken in krimpfolie kan uw schip de gehele winter buiten blijven. Geen last van regen, hagel, vorst, zon en vocht. Hoge kosten voor overdekte stalling kunt u zo vermijden. 

De krimpfolie wordt over een soort tentframe gespannen en daarna verwarmd, zodat het zich over uw boot spant. Hierin worden ventilatieroosters aangebracht.
Het resultaat is een stevige, solide en op maat gekrompen vaste hoes over uw boot.  

Na de winter is de folie gemakkelijk te verwijderen, en uw schip ziet er nog net zo goed uit als toen het ingepakt werd. 


U kunt uw schip door ons laten inpakken voor €12,50 per m2.  

 

krimpfolie

IMG_2541 IMG_2564
IMG_2511 IMG_2533