WATERVILLA'S


Slider Watervilla's

Bij recreatiepark Idskenhuizen zijn aan de haven 11 vakantievillas gerealiseerd voor 6 tot 10 personen. U heeft de mogelijkheid een villa bij ons te huren. De luxe villa's hebben allemaal hun eigen karakter en eigenschappen. 

Zo zijn er villa's die geheel kindvriendelijk zijn, compleet met schommel en zandbak. Ook zijn er welness villa's voorzien van bubbelbad en sauna. Elke villa is gelegen aan onze mooie haven, waardoor u de mogelijkheid heeft om naast het recreeren in een villa, ook Het Friese Merengebied te ontdekken.

De gunstige ligging van Recreatiepark Idskenhuizen biedt vele opties voor vermaak. Het bosrijke gebied is zeer geschikt voor mooie wandelingen en er zijn vele fietsroutes rondom Idskenhuizen. Ook voor watersporters zijn er tal van mogelijkheden. Van sloepverhuur tot een sportieve zeil- of surfles bij de naastgelegen Zeils- en surfschool. Neem rechtstreeks contact met ons op, wij kunnen u dan meteen meer informatie geven over de beschikbare villa's en u adviseren over de verschillende mogelijkheden die bij uw wensen passen. 

luchtfoto

IMG_7644