Watersport
Bootverhuur

Friesland vanaf het water

Niets is zo leuk en rustgevend als Friesland ontdekken vanaf het water. Door de ligging van Recreatiepark Idskenhuizen bent u zo op de mooiste wateren van Friesland. Vanuit hier kunt u heerlijke tochten door typische Friese dorpjes als Sloten en Woudsend maken.

De sloepen en valken die wij verhuren zijn makkelijk te varen en na enige instructie en uitleg kunt u zo het water op. Wij denken graag mee over een geschikte boot en route voor uw gezelschap. 

Verblijft u in één van onze vakantiewoningen? Dan leg je jouw gehuurde boot voor de deur. Geniet van de vrijheid om elk moment uw boot in te stappen en een stukje te gaan varen.

Dankzij de fijne uitleg en goede instructies konden wij de Friese Meren verkennen vanaf het water. We konden zelf met de sloep op pad.

Wat moet je weten?

Bij ons te huur

Wij verhuren boten voor verschillende doelgroepen. Zo hebben wij bijvoorbeeld twee sloepen van 5.5 meter en 6.5 meter, geschikt voor twee tot zes personen. Waarvan onze Langweerdersloep, een klassieke sloep met een luxe uitstraling. Of geniet van de stilte die onze elektrische sloep met zich meebrengt.

Daarnaast is het mogelijk bij ons Polyvalken te huren. Dankzij hun te strijken mast, zijn deze zeilboten zeer geschikt om mooie trektochten door Friesland mee te maken. In alle rust en stilte kan je genieten van het actieve varen. Voor aanleggen en andere manouvres zet je zo de buitenboordmotor even aan.

Bij naastgelegen Zeil- en Surfschool Neptunus kunt u ook nog Laser Pico’s, Optimisten en surfsets huren. Bent u sportief maar heeft u nog niet zo veel ervaring om alleen op pad te gaan? Bij Neptunus bieden zij privé-zeillessen aan. Er wordt gezorgd dat er een gecertificeerde instructeur voor u klaarstaat om u de beginselen van de watersport te leren.

Ontdek Friesland

Makkelijk te varen

Huisdieren in overleg

Legitimatie verplicht

Borgsom

Langweerdersloep

valkverhuur