Watersport

Jachthaven Idskenhuizen

Rust en gezelligheid

Te midden van de Friese Meren, aan het einde van een vaart, ligt de kleinschalige en fijne jachthaven van Idskenhuizen. De haven is van alle gemakken voorzien, beschikt over vaste ligplaatsen en er is ruimte voor passanten

Naast praktische zaken zoals de verkoop van watersportartikelen, een tankvoorziening en een wasserette, is de jachthaven een gezellige ligplaats. Het naastgelegen Grand Café, enkele picknicktafels en het strandje op loopafstand, zorgen voor een echt vakantiegevoel. Hier kan je helemaal onthaasten. 

De jachthaven heeft een centrale ligging. Vanaf het Idskenhuistermeer, heeft u doorgang naar de Koevorde, de Langweerder Wielen, het Heegermeer, de Fluessen en het Sneekermeer. Over de weg bent u binnen een kwartier in Joure, Woudsend, Langweer of Lemmer. Zo ontdekt u het Friese Merengebied vanuit Idskenhuizen en vanaf uw eigen boot. Daarnaast ligt de haven op nog geen uur rijden van Amsterdam.

Boekingsaanvraag

  Laat ons weten wanneer je bij RP Idskenhuizen wilt verblijven. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor de mogelijkheden.

  Contactformulier

   haven

   Vaste ligplaatsen
   Passanten
   Benzinepomp
   Dieselpomp
   Watersportwinkel
   Trailerhelling
   Vuilwaterstort

   faciliteiten

   Wasserette
   Doucheruimte
   Toiletten
   WiFi
   Water
   Elektra

   watersport

   Sloepverhuur
   SUP-verhuur
   Zeilbootverhuur
   Zeil- en surfcursussen

   omgeving

   Fietsverhuur
   Scooterverhuur
   Golfbaan
   Bosgebied
   Zwemstrand

   gezelligheid

   Grand Café aan het water
   Picknicktafels
   Verkoop ijs en dranken
   Verkoop dagbladen

   extra's

   Werkplaats
   Winterberging
   Stortplaats chemisch toilet
   Verkoop gasflessen

   Winterstalling en onderhoud

   Bij Jachthaven Idskenhuizen zijn verschillende faciliteiten voor het onderhoud van uw boot. Zo bieden wij de mogelijkheid tot winterstalling en kunt u altijd bij onze monteur terecht voor motoronderhoud. Is uw landvast toe aan vervanging? In onze watersportwinkel kunt u terecht voor kleine watersportartikelen.

   Contactformulier

    omgeving RP Idskenhuizen

    In de omgeving van Idskenhuizen is veel te doen. Op tien minuten lopen is een heerlijk gras- en zandstrandje aan het water. Fietsliefhebbers kunnen zo de fietsknooppunten volgen. En voor de wandelaars zijn de prachtige bossen om de hoek. Of de nabijgelegen golfbaan. Voor boodschappen kunt u een dorpje verder terecht, Sint Nyk.

    Contactformulier