kamperen
Camping Idskenhuizen

Kamperen in Friesland

Bij Recreatiepark Idskenhuizen kunt u heerlijk kamperen op onze kleinschalige camping. Vanuit uw caravan, camper of tent bent u zo bij en op het water. 

De camping is ideaal als u houdt van rust, ruimte en watersport. Zo kunt u leren zeilen bij de naastgelegen zeilschool, vissen op het meer, uw bootje te water laten op de trailerhelling en aan het eind van de dag wat drinken bij ons naastgelegen Grand Café. De omgeving is verder perfect voor mooie fiets- en wandeltochten en het bezoeken van leuke Friese steden en dorpjes.

Luxe sanitair

Picknicktafels

Wasserette

Nabijgelegen supermarkt

WiFi

Wat bieden wij?

Onze camping heeft over enkele ruime comfortplaatsen. Deze zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Alle campingplaatsen hebben beschikking over eigen electriciteit en water.

Overige sanitaire voorzieningen zijn ook aanwezig op het terrein en bij de receptie kunt u terecht voor enkele campingartikelen.  

Meer informatie

Voor meer informatie over onze voorzieningen en de mogelijkheden kunt altijd terecht. We helpen graag verder om u een prettig verblijf bij Recreatiepark Idskenhuizen te bieden.