Watervilla's voor tien personen

De Twee Gebroeders

Kindvriendelijke villa

Dit grote vakantiehuis voor tien personen is van alle gemakken voorzien dankzij zijn moderne en gezellige inrichting. Het huis is zeer geschikt voor families door de handige indeling. De bad- en slaapkamer op de begane grond zijn goed begaanbaar voor mindervaliden. Op de eerste etage zijn nog vier slaapkamers en twee badkamers. 

Kom tot rust in het Friese landschap. Vanaf uw eigen aanlegsteiger vaart u zo de Friese Meren op. Sloepen en zeilboten met gestreken mast kunnen bij de woning aanmeren. Na een lange dag op het water kunt genieten in de eigen tuin terwijl de kinderen zich vermaken in de zandbak. Deze vakantiewoning is een heerlijke locatie voor uitstapjes in de omgeving, zowel over de weg als op het water.

tien-persoons
Boot te huur
Rijke omgeving
Supermarkt nabij
Rookvrij
kindvriendelijk
Geschikt voor mindervaliden
eigen tuin
Internet
Met ligbad
Aanlegsteiger
Eigen oprit

Grutte Pier

Kindvriendelijke villa

Het vakantiehuis Grutte Pier is een heerlijk familiehuis en geschikt voor tien personen. De watervilla is zeer ruim en heeft een eigen tuin die volledig is omheind en direct aan het water is gelegen. De vakantiewoning is met zorg ingericht en geschikt. Op de begane grond bevindt zich een aparte bad- en slaapkamer, toegankelijk voor mindervaliden. Op de eerste etage bevinden zich de overige vier slaapkamers, waarvan één slaapkamer met stapelbed voor kinderen.

Dit vakantiehuis in Friesland is kindvriendelijk ingericht met schommel, zandbak, buitenspeelgoed en skelter. Uw huisdieren zijn ook van harte welkom. Dankzij de buitenkeuken geniet u nog tot laat van heerlijke avonden buiten. Vanuit dit vakantiehuis bent u zowel over de weg als via het water zo in mooie karakteristieke dorpjes als Woudsend en Balk.

tien-persoons
Boot te huur
Rijke omgeving
Kindvriendelijk
Supermarkt nabij
Rookvrij
geschikt voor mindervaliden
eigen tuin
Internet
Huisdieren welkom
Aanlegsteiger
Eigen oprit

Lytse lies

Kindvriendelijke villa

Vakantiehuis Lytse Lies is gelegen op watervillapark Idskenhuizen. Het huis in Friesland is uitermate geschikt voor families. Aan iedere generatie is gedacht. Zo bevindt zich op de begane grond een slaapkamer en badkamer, beiden toegankelijk voor mindervaliden. Op de eerste etage zijn de overige slaapkamers en nog twee badkamers. Éen slaapkamer is uitgerust met een stapelbed voor de kinderen.

De tuin aangrenzend aan het water is volledig omheind. De schommel, zandbak, buitenspeelgoed en skelter zorgen voor vermaak. Vanaf uw eigen aanlegsteiger stapt u zo aan boord om de beroemde Friese Meren te verkennen. Vaar langs de mooie Elfsteden zoals Sloten. Na een dag varen of andere activiteiten, zorgt de buitenkeuken ervoor dat u nog heerlijk kunt genieten van een mooie dag. Hier komt u tot rust. 

tien-persoons
Boot te huur
Rijke omgeving
Supermarkt nabij
Rookvrij
kindvriendelijk
geschikt voor mindervaliden
eigen tuin
Internet
Huisdieren welkom
Aanlegsteiger
Eigen oprit

Wat vinden gasten van RP Idskenhuizen?

Heerlijk huisje, prachtige locatie zo aan het water.De grasmaaiers om 07:30 is wat minder, maar snap dat het moet gebeuren.
Heerlijk plekje. Mooie plek om via de (water)weg Fryslân te verkennen. Park heeft nieuwe eigenaar, ben benieuwd....
Mooie woning #Twaddethus op een goed verzorgd kleinschalig park dichtbij de Friese meren. We hebben genoten van de sauna en jacuzzi. De woning is van alle gemakken voorzien.
js_loader