Watervilla's voor zes personen

Oeral thús

Een ruime en lichte vakantiewoning geschikt voor zes personen gelegen aan het water. De grote en luxe woning met rieten dak is ingericht voor zes personen en biedt meer dan genoeg ruimte in de slaapkamers en woonkamer. Het huis is voorzien van een open woonkeuken met kookeiland en heeft een buitenkeuken.

Vanuit de tuin van uw vakantiehuis vaart u direct richting de beroemde Friese meren. De ligbedden, het luxe tuinmeubilair en de buitenkeuken zorgen ervoor dat u heerlijk buiten kunt zijn. Uw huisdieren zijn van harte welkom en de tuin is volledig omheind met hekwerk. Ook met kleine kinderen is dit huis daarom erg prettig. Voor de kinderen zijn tevens een kinderbedje en -stoel in het vakantiehuis.

Zes-persoons
Boot te huur
Rijke omgeving
Supermarkt nabij
Rookvrij
kindvriendelijk
luxe meubilair
eigen tuin
Internet
Huisdieren welkom
Aanlegsteiger
Eigen oprit

HFR269

Een ruime en lichte vakantiewoning geschikt voor zes personen gelegen aan het water. De grote en luxe woning met rieten dak is ingericht voor zes personen en biedt meer dan genoeg ruimte in de slaapkamers en woonkamer. Het huis is voorzien van een open woonkeuken met kookeiland en heeft een buitenkeuken. Voor kinderen zijn tevens een kinderbedje en -stoel in het vakantiehuis.

Uw eigen boot ligt voor de deur, vanuit uw vakantiehuis vaart u direct richting de beroemde Friese meren. De ligbedden, het luxe tuinmeubilair en de aanwezige barbecue zorgen ervoor dat u heerlijk buiten kunt zijn. Het schuurtje biedt ruimte voor uw eigen fietsen. Of u huurt (elektrische) fietsen bij de receptie van het park. 

Zes-persoons
Boot te huur
Rijke omgeving
open woonkeuken
Supermarkt nabij
Rookvrij
luxe meubilair
eigen tuin
Internet
ligbad
Aanlegsteiger
Eigen oprit