rust en ruimte

Watervilla's Idskenhuizen

Genieten aan het water

Bent u toe aan rust en ruimte en wilt u genieten van familie, vrienden en het water? Dan bent u bij Recreatiepark Idskenhuizen aan het goede adres. Bij ons heeft u de mogelijkheid een luxe watervilla te huren. Op nog geen uur rijden van Amsterdam.

De villa’s hebben allemaal hun eigen karakter en eigenschappen en zijn zo voor vele gezelschappen geschikt. Zo zijn er villa’s die geheel kindvriendelijk zijn, compleet met omheining om veilig in de eigen tuin te kunnen spelen. Ook zijn er Wellness Villa’s voorzien van bubbelbad en sauna.

Elke villa is gelegen aan onze mooie haven met eigen aanlegsteiger, waardoor u de mogelijkheid heeft om naast het recreëren in een villa, ook het Friese Merengebied te ontdekken. Voor watersporters zijn er tal van mogelijkheden. Van sloepverhuur tot een sportieve zeil- of surfles bij de naastgelegen Zeil- en surfschool. Het verder bosrijke gebied is zeer geschikt voor mooie wandelingen en er zijn vele fietsroutes rondom Idskenhuizen. 

Luxe Watervilla's

Wellness Villa's

Kindvriendelijke villa's

Rijke omgeving

Prachtig en zeer volledig vakantiehuis! Van alle gemakken voorzien om een relaxte en fijne tijd in Friesland te hebben. Met de boot ben je snel op de verschillende meren en bij dorpjes die leuk zijn. Het huis is zeer ruim en gezellig ingericht. We hebben de afgelopen dagen genoten en komen zeker een keer terug!

Luxe Watervilla's
Aan het water, voor jong en oud, in het hart van het Friese Merengebied.
Neem contact op
Aan het water
Tot 's avonds laat geniet je aan het water.
Boek direct
Previous
Next

ERopuit in Waterland van Friesland